Structuri ușoare

Proiectare structuri

Construcția ta, în doi timp și trei mișcări

Pentru tine și construcția ta, REC Profil oferă servicii de proiectare punându-ți la dispoziție schele multidirecționale, ușor de montat.
Cu un sistem inteligent și de ultimă generație, REC Profil oferă podine de dimensiuni diferite realizate din profile zincate, cu ambutație la repere care pot fi montate rapid și ușor. Prin proiectarea de structuri metalice, REC Profil realizează de la hale industriale de mici și mari dimensiuni, până ls spații de birouri și locuințe.

 

✓ Rapid
✓ Ușor
✓ Robust

Avantajele utilizării de profile REC Profil

  • Proiectăm eficient și inteligent folosind profile ambutisate la rece din tablă de oţel structurat S350GD, cu grad înalt de zincare.
  • În acest fel, montajul este simplu, economisind bani și timp.
  • Pentru că nu este folosită sudura, îmbinările cu șuruburi sunt mai ușor și mai rapid de executat.
  • Un plus de forță este faptul că șuruburile sunt zincate, din grupe de rezistență superioare.

De ce să lucrezi cu noi?

  • Lucrăm curat și îngrijit – profilele REC Profil sunt custom made, dimensionate conform proiectului.
  • Lucrăm rapid – materialele noastre sunt ușor de amplasat, cu închideri ingenioase.
  • Structurăm o gamă largă de soluții la cele mai exigențe standarde de izolare, durabilitate, drenaj, protecție împotriva incendiilor și siguranță.
  • Lucrăm cu profile ambutisate la rece din tablă de oţel structurat S350GD, cu grad înalt de zincare.
OFERTĂ

SOLUȚII PRACTICE ȘI EFICIENTE PENTRU CONSTRUCȚIA TA

Fie că avem de-a face cu proiecția de structuri de dimensiuni mari sau structuri de mici dimensiuni, REC Profil îți oferă o soluție optimă de montare, cu costuri minime. Firmă cu experiență și expertiză în domeniu, echipa noastră de profesioniști îți oferă consultanța potrivită pentru ca tu să poți lua cea mai eficientă decizie în planul tău de construcție. Suntem aici pentru a folosi timpul investit în avantajul tău: mai puțin timp petrecut pe șantier, mai mult timp pentru afaceri.