Spații adaptabile

Furnizare și închidere structuri metalice

Soluții rapide și rezistente

 

Rapid, prompt, profesionist, REC Profil îți oferă un sistem de structură aparte, format din profile zincate, cu ambutație la rece, permițând o asamblare pe bază de șuruburi, ce nu necesită ardere. Ușor, simplu de asamblat, fără bătaie de cap. 

  • Rezistent
  • Flexibil
  • Greutate redusă

AJUSTAT NEVOILOR CONSTRUCȚIEI TALE

Economisești timp într-un design adaptat funcționalității clădirii tale. REC Profil îți oferă opțiuni în planificarea proiectului tău, prin materiale customizate și ușor de montat.

Montare Panouri sandwich

REC Profil îți oferă soluții complete pentru plasarea de panouri sandwich cu vată minerală, folosite pentru îndeplinirea cerințelor privind rezistența la foc, asigurând în același timp o izolație termică ridicată. O soluție eficientă care asigură termoizolarea fațadelor, a plafoanelor și a acoperișurilor. Cu REC Profil ești în siguranță.

Montare tablă cutată

Pentru aplicații variate, soluțiile REC Profil cuprind o gamă largă de panouri de tablă cutată care pot fi utilizate pentru acoperiș, placări la exterior sau interior, folosite atât în construcțiile civile și industriale. Fabricate din oțel galvanizat la cald și cu o greutate redusă și o viață îndelungată, REC Profil îți asigură o soluție sigură pentru construirea și reabilitarea spațiilor cu diverse destinații.

OFERTĂ

SOLUȚII PRACTICE ȘI EFICIENTE PENTRU CONSTRUCȚIA TA

Fie că ai de-a face cu structuri de mari sau mici dimensiuni, REC Profil oferă o soluții optime de montare, cu costuri minime. Firmă cu experiență și expertiză în domeniu, echipa de profesioniști REC Profil îți oferă consultanța potrivită pentru ca tu să poți lua cea mai eficientă decizie în planul tău de construcție. Suntem aici pentru a folosi timpul investit în avantajul tău: mai puțin timp petrecut pe șantier, mai mult timp pentru afaceri.