Bazele viitorului

Fundații și Terasamente

Excavare, executare, planificare

 

Pentru o bază solidă, REC Profil te ghidează în procesul de execuție a săpăturii și a diferitelor etape de consolidare a fundațiilor. De la turnarea betonului, ridicarea cofrajului pentru elevație, armarea elevației și aranjarea stâlpilor, până la turnarea betonului în cofraj sau decofrarea fundației. 

Structurile au nevoie de o bază solidă și sigură pe care pot fi clădite arhitecturile viitorului. Echipa REC Profil îți garantează calitatea acestori lucrări care dau startul proiectului tău.

De ce să lucrezi noi?

  • Lucrăm curat și îngrijit – profilele REC Profil sunt custom made, dimensionate conform proiectului 
  • Lucrăm rapid – materialele noastre sunt ușor de amplasat, cu închideri ingenioase
  • Structurăm o gamă largă de soluții la cele mai exigențe standarde de izolare, durabilitate, drenaj, protecție împotriva incendiilor și siguranță. 
  • Lucrăm cu profile ambutisate la rece din tablă de oţel structurat S350GD, cu grad înalt de zincare.
OFERTĂ

SOLUȚII PRACTICE ȘI EFICIENTE PENTRU CONSTRUCȚIA TA

Fie că avem de-a face cu proiecția de structuri de dimensiuni mari sau structuri de mici dimensiuni, REC Profil îți oferă o soluție optimă de montare, cu costuri minime. Firmă cu experiență și expertiză în domeniu, echipa noastră de profesioniști îți oferă consultanța potrivită pentru ca tu să poți lua cea mai eficientă decizie în planul tău de construcție. Suntem aici pentru a folosi timpul investit în avantajul tău: mai puțin timp petrecut pe șantier, mai mult timp pentru afaceri.