DESPRE NOI / CARIERE

Oamenii pe care te poți baza, de la A la Z

A clădi înseamnă dinamică, structură, adaptabilitate. Piața materialelor de construcții evoluează rapid, iar o echipă motivată și profesionistă te poate conduce către evoluție tehnologică, prin structuri ușoare și rapid de montat. 

Construiești eficient și în siguranță cu ajutorul profilelor ambutisate la rece din tablă de oţel structurat S350GD, cu grad înalt de zincare. De la pereți exteriori, interiori, planșee și șarpante, îți suntem alături în procesul de construcție. Oferind un serviciu complet, proiectăm, furnizăm, montăm, de la structuri metalice la betoane, armătură și finisaje. 

Customizat, rapid, prompt și profesionist, REC Profil îți oferă un sistem de structură inteligent, format din profile zincate, cu ambutație la rece, care permit o asamblare pe bază de șuruburi, fără sudare.

Specializați în structuri metalice din profile ambutisate la rece, REC Profil îți pune la dispoziție o tehnologie bazată pe tehnici de ultimă generație. 

Încredere în viitorul construcției tale

Concept.

Antreprenorial, customizat, exact, REC Profil îți pune la dispoziție o tehnologie bazată pe tehnici de ultimă generație, unică în zona de vest a României. Rapid, prompt, profesionist, REC Profil îți oferă un sistem de structură aparte, format din profile zincate, cu ambutație la rece, permițând o asamblare pe bază de șuruburi, ce nu necesită ardere. Ușor, simplu de asamblat, fără bătaie de cap. 

Viziune.

Eficiența este punctul nostru forte. Proiectăm, furnizăm și montăm în cele mai bune condiții, cu materiale care ne permit să fim flexibili și puternici în același timp.
Specializați în structuri metalice din profile ambutisate la rece, REC Profil îți pune la dispoziție o tehnologie bazată pe tehnici de ultimă generație. De la structuri metalice la betoane, armătură și finisaje, îți oferim serviciul complet și sigur. 

Valori.

Siguranța dată de o structură solidă este una dintre valorile noastre. Pe acest fundament poate fi clădit un imperiu. 
Specializați și competenți, de la obținerea autorizației de construcție, până la montare, membrii echipei noastre vă sunt alături în procesul care vă poate duce către construcția pe care ți-ai dorit-o. 
Atenți la nevoile clienților, acordăm prioritate activităţilor de service, atât în perioada de garanţie cât şi în post-garanţie.

Misiune.

Customizat, rapid, prompt și profesionist, REC Profil îți oferă un sistem de structură aparte, format din profile zincate, cu ambutație la repe, permitând o asamblare pe bază de șuruburi, fără sudare prin ardere a oțelului.
Receptivi cererilor primite, răspundem prompt, oferind asistență, atât clienților din domeniul industrial, cât și clienților din domenii conexe. 

PARTENERI

Principalul nostru obiectiv să asigurăm cea mai bună calitate a produselor și serviciilor. Am respectat aceste principii și o facem în continuare, și ne mândrim cu distincția dintr-o piață concurențială vastă. Lucrăm atât cu persoane fizice și parteneri rezidențiali, cât și cu instituții publice și private, precum și cu mari constructori și antreprenori.